Napotovanje na Očesno kliniko zaradi odstopa mrežnice


Spoštovane kolegice in kolegi,

V času epidemije in vse do sedaj smo na Očesni kliniki obravnavali bolnike z odstopom mrežnice na ustaljen način, ki se je izkazal kot strokovno in organizacijsko uspešen in edino sprejemljiv za varno obravnavo bolnikov. Za vaše sodelovanje se vam vsem iskreno zahvaljujem. 

Ker smo še vedno omejeni z možnostjo dostopa do anestezije in ker bolnike tudi zaradi aktualnih epidemioloških razmer obravnavamo v enodnevni hospitalizaciji vas vljudno prosim, da tudi v bodoče sledite navodilom.

Prosim, da za vsakega bolnika z odstopm mrežnice preden ga napotite na Očesno kliniko, pokličete v dopoldanskem času do 15.00 ure na tel. številko (01) 522-9477, popoldne na tel. št. dežurnega zdravnika (01) 522-8789.

Za vsakega bolnika vam bomo posredovali natančno čas pričakovanega obiska klinike. Vse bolnike bomo obravnavali v čimkrajšem možnem času. 

Bolnike praviloma ne hospitaliziramo, ne ostajajo čez noč, če ni nujno potrebno, zato vljudno prosim, da če je le mogoče zagotovite pooperativne preglede, zlasti za bolnike iz oddaljenih krajev.

Hvala in lepo pozdravljeni, 

prof. dr. Mojca Globočnik Petrovič, dr. med.
Predstojnica Očesne klinike UKCL
© 2024 Združenje oftalmologov Slovenije. Vse pravice pridržane.